Toonaangevende organisatie

Fleet Control Nederland is al jarenlang een toonaangevende organisatie voor het beheren van bedrijfswagens. Ons bedrijf is in staat om ondernemers te ondersteunen bij het kostenbewust en efficiënt beheren van hun bedrijfsauto’s. Zo werken wij als onafhankelijke intermediair en exploiteren wij namens uiteenlopende bedrijven, het wagenpark.

Kostenbesparend

Er zijn veel ondernemers die zelf niet de kennis en capaciteit bezitten om bedrijfswagens op een verantwoorde manier onder te brengen. Bovendien ontbreekt bij bedrijven vaak een efficiënt systeem om de administratie bij te houden en operationele zaken om een handige manier uit te voeren. Vandaar dat wij dit soort zaken bijzonder efficiënt hebben ingeregeld, zodat wij bedrijven helpen enorm veel kosten te besparen en veel gemak kunnen bezorgen bij het beheren van de bedrijfswagens.

Één centraal aanspreekpunt

Wij werken bij al onze diensten met één centraal aanspreekpunt. Dat betekent dat u voor alle operationele onderdelen met betrekking tot de bedrijfswagen die wij voor u beheren, terecht kunt bij slechts één persoon. Deze persoon zal er vervolgens voor zorgen dat uw vragen beantwoord worden en uw wensen, opmerkingen en suggesties terecht komen bij de juiste persoon. Dit werkt wel zo handig en zorgt ervoor dat er een snelle communicatie kan plaatsvinden, waardoor er veel flexibiliteit ontstaat bij het beheren van uw bedrijfswagens.

Maak een afspraak

Wij maken het mogelijk, dat er geen torenhoge kosten geïnvesteerd hoeven te worden in personeel en ICT-systemen, om uw wagenpark te beheren. Bij ons kunt u voor een scherpe prijs terecht voor het beheer van al uw bedrijfswagens. Meer weten? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak om uw bedrijfswagens te beheren.