Green Label

Een duurzaam mobiliteitsbeleid staat bij vele bedrijven en organisaties op de agenda. Het opstellen en vervolgens implementeren hiervan is echter vaak nog een fikse klus.

Hoever ben jij met jouw bedrijf op dit gebied? Zijn jullie al helemaal klaar? Of wil je je wagenpark- en mobiliteitsbeleid updaten en klaar gestoomd worden voor de toekomst?

In dat geval ben je bij ons aan het juiste adres!

In een proces van ambitie tot en met realisatie kunnen wij je bedrijf in 5 stappen begeleiden tot een duurzaam mobiliteits-beleidsplan inclusief de implementatie. Vanzelfsprekend in nauw overleg met jouw, de organisatie en betrokken afdelingen.

Uiteraard weten we dat het wagenpark volledig elektrisch maken niet heilig is en duurzame mobiliteit reikt verder dan alleen auto’s. De meest duurzame oplossing is wanneer alle medewerkers op de fiets of lopend naar het werk komen. Daarom streven we naar de juiste mix voor medewerkers en bedrijf waarin we in een gepland tijdspad de ambities van de klant implementeren en realiseren. Wij noemen dat een Green Label project.

Met onze Green Label werkwijze:

  • brengen we inzicht in de huidige situatie
  • vertalen we de ambities van het bedrijf naar een focus op duurzaamheid
  • hebben we oog voor de belangen van de medewerkers en het bedrijf
  • zijn we innovatief in de mogelijkheden
  • creëren we betaalbare oplossingen op het gebied van duurzame mobiliteit
  • nemen we je de zorg uit handen. Wij doen het werk en jullie hebben de regie!

Fleet Control Nederland is gespecialiseerd in wagenparkbeheer en mobiliteit. Met onze kennis en ervaring zijn wij in staat om niet alleen beleid te ontwikkelen maar dit ook voor onze klanten te implementeren en gedurende langere tijd te realiseren.

Wil je de Green Label mogelijkheden voor jouw bedrijf bespreken? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en kennismaking.