Waarom Ons

U heeft voertuigen binnen uw bedrijf en u bent op zoek naar een wagenparkbeheerder? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij zorgen ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar alle zaken rondom het wagenpark. Uw zorg wordt onze zorg. Wij nemen u alle werkzaamheden uit handen rondom uw wagenpark en onderhouden alle contacten met berijders, dealers, leasemaatschappijen en andere leveranciers.

Wij geloven door onze kennis en jaren lange expertises dat er meer uit uw wagenpark te halen is. Onze ambitie is een langdurig partnerschap op te bouwen. Wij leggen de focus op het realiseren van lagere exploitatiekosten, het beheer van uw wagenpark en tevreden berijders binnen uw bedrijf, zodat u zich kunt concentreren op het runnen van uw onderneming.

We zien dat er soms berijders zijn die niet tevreden zijn over hun (lease)auto en niet weten hoe te handelen. Dat willen we graag voorkomen en oplossen daar waar nodig. Wij werken in een klein en flexibel team, hierdoor zijn we altijd bereikbaar en kunnen uw medewerkers persoonlijk te woord staan bij problemen die zich voordoen.

Dankzij onze ondersteuning rijden uw medewerkers met plezier, genieten van hun auto en weten dat wij er zijn wanneer nodig. Hierdoor hoeft u zich hier niet druk over te maken. En niet onbelangrijk: Wij letten hierbij goed op uw kosten!

Kort samengevat, hebben wij het doel dat u niet naar het wagenpark hoeft om te kijken maar uw focus op uw bedrijf kunt richten zodat uw bedrijf zich verder kan ontwikkelen en groeien.

Daarom: Fleet Control Nederland