Meer dan 15 jaar gespecialiseerd

Fleet Control Nederland is voor u ongetwijfeld de meest ideale fleetmanager. Wij zijn al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in fleetmanagement en zijn in staat om uw wagenpark zo optimaal mogelijk te beheren. Hiervoor hebben wij een groot aantal deskundige personeelsleden in dienst, die precies weten op welke manier zij de administratie, contracten, contacten en technische zaken rondom het wagenparkbeheer het best kunnen uitvoeren.

Klantgericht en een uitstekende service

Doordat iedere organisatie anders is en over een ander wagenpark beschikt, is het belangrijk dat wij als fleetmanager inspelen op uw specifieke wensen en behoeften. Vandaar dat wij enorm veel aandacht besteden aan de klantgerichtheid en service richting onze opdrachtgevers en onze diensten daar volledig op afstemmen.

Nauwe en doeltreffende samenwerking

Een ervaren fleetmanager van ons bedrijf, voert regelmatig analyses uit en monitort de kosten. Bovendien wordt er door ons rekening gehouden met trends en ontwikkelingen, zodat wij deze kunnen afstemmen op uw beleid en eventueel kunnen doorvoeren bij het beheren van uw bedrijfswagens. Op dit gebied zullen wij desgewenst regelmatig gesprekken voeren, waardoor er een nauwe en doeltreffende samenwerking ontstaat. Dit resulteert niet zelden in grote kostenbesparingen en heldere rapportages.

Transparantie en efficiëntie

Wij merken vooral dat ondernemers overzicht willen in de financiën en andere onderdelen die te maken hebben met de werkzaamheden die onze fleetmanager uitvoert. Om die reden investering wij dan ook continu in meer transparantie en efficiëntie, zodat al onze klanten inzicht hebben in de situatie en precies weten waar zij aan toe zijn. Bel of mail ons voor meer informatie en een advies op maat van een goed georganiseerde fleetmanager.