Wagenpark is een grote kostenpost

De partner voor u als fleetownerHet wagenpark is voor veel fleetowners naast huisvesting en personeel, de grootste kostenpost. Dat geldt voor zowel leaseauto’s als koopwagens. Zo is het verstandig om geautomatiseerde systemen aan te schaffen om de vele contracten in vast te leggen en de terugkerende facturen efficiënt in te behandelen. Bovendien kost het veel capaciteit om contacten te onderhouden met autobedrijven en te zoeken naar de voordeligste contracten.

Efficiënter en voordeliger

Gelukkig biedt Fleet Control Nederland voor fleetowners, dé ideale oplossing. U kunt het beheer van uw wagenpark en alle bijkomende zaken, door onze specialisten laten uitvoeren. Dit wagenparkbeheer doen wij immers al meer dan 20 jaar naar volle tevredenheid van onze klanten. Zo kunnen wij het beheer van uw wagens veel efficiënter en daardoor voordeliger uitvoeren, zodat u veel kosten kunt besparen. Bovendien heeft u geen enkel omkijken meer naar uw wagenpark.

Beheer conform uw wensen

Fleetowners advies en supportBij ons bent u als fleetowner verzekerd van een professioneel beheer van uw wagenpark. Conform uw wensen en behoeften verzorgen wij de exploitatie van uw voertuigen. Hierin zijn wij uiteraard zeer flexibel, waardoor wij snel de gewenste diensten kunnen leveren.

Uiteenlopende opdrachtgevers

Wij zijn werkzaam voor uiteenlopende fleetowners. Zo werken wij voor bedrijven in de bouwsector, maar ook voor organisaties in de zakelijke dienstverlening. Voor vrijwel alle fleetowners bieden wij passende oplossingen. Neem gerust contact met ons op, als u als fleetowner op zoek bent naar een bedrijf die het beheer van uw bedrijfswagens op een betrouwbare wijze kan uitvoeren.