Maak werk van je wagenparkbeheer

Honderdduizenden particulieren stappen jaarlijks over naar een andere energieleverancier, telecomprovider of zorgaanbieder. De reden dat ze dit doen is omdat dit hen een besparing oplevert en dat men toch de gewenste dienstverlening heeft.

De particulier lijkt hiermee verder te zijn dan het bedrijfsleven. Want veel bedrijven leasen hun wagenpark al jaren bij dezelfde leasemaatschappij, hebben een vaste leasevorm en het wagenparkbeheer wordt vaak door een medewerker “erbij” gedaan.

En dat is jammer want er zijn vele mogelijkheden om wagenparken te exploiteren in verschillende lease- en beheervormen.  Wanneer je werk maakt van je wagenpark is het mogelijk grote kostenbesparingen te realiseren zonder dat het ten koste gaat van het gemak wat men nu heeft.

Werk maken van je wagenpark levert geld op.  Natuurlijk is het niet zo gemakkelijk als het switchen van energieleverancier maar het is ook geen hogere wiskunde.  Het ontbreekt bedrijven gewoon vaak aan tijd en expertise.

Wij kunnen hier bij helpen. Meer weten? Bel 073 – 82 00 733 of mail ons info@fleetcontrolnederland.nl We gaan graag in gesprek met u.

Peter de Wit

Fleet Control Nederland

https://www.fleetcontrolnederland.nl/blog/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie