Wij wensen u namens ons team hartelijk welkom op onze pagina. Ons kantoor is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch maar we opereren landelijk. We zijn een dynamisch team. Onze kennis gaat verder dan alleen wagenparkbeheer en leasing. Wij zijn helder, open en transparant. Al onze kennis en ervaring zetten wij in waardoor berijders ongestoord kunnen genieten van hun auto en u als ondernemer hier weinig tot niets aan hoeft te doen. Ons belang is uw belang.

Peter de Wit
Eigenaar en Wagenparkbeheerder

Regelen en organiseren, dat is mijn terrein. Ik ben vanaf 1995 actief op het gebied van Wagenparkbeheer en Leasing. Binnen Fleet Control Nederland houd ik me, samen met mijn collega’s, bezig met het ondersteunen en ontzorgen van onze klanten en berijders. Daarnaast zijn we actief om Fleet Control Nederland  verder uit te bouwen en het ontwikkelen van nieuwe automotive diensten.

Mijn  ambitie is bedrijven te ontzorgen en laten zien dat er, naast de traditionele manieren van leasing,  verschillende vormen zijn om een wagenpark optimaal voor een klant te beheren en exploiteren.

In mijn vrije tijd ga ik graag golfen met mijn makkers van de Bossche Ballen en lekker weg met de camper is ook iets om van te genieten.

Mariëtte van Osch
Wagenparkbeheerder

Sinds 2018 werk ik bij Fleet Control Nederland waar ik de berijders ondersteun met al hun vragen. Ik ben heel klant-en servicegericht, het maakt me blij als een berijder goed geholpen is.

Ben jij al fietsgek zoals ik? Het wordt steeds drukker op de weg, daarom wil ik voor bedrijven fietsleasing stimuleren. Vanaf 1 januari 2020 zijn de regels voor het zakelijk leasen van een fiets vereenvoudigd. De Nederlandse overheid hoopt zo meer mensen te stimuleren om op de fiets, e bike naar het werk te gaan. Dit heeft alleen maar voordelen: het is gezonder, voordeliger en beter voor het milieu.

Daarnaast ben ik een fanatiek Nijmeegse Vierdaagse wandelaar, elke keer is het een uitdaging om de finish te halen. Het gevoel van de Vierdaagse ervaar ik ook met mijn collega’s, door goed samen te werken, helpen wij onze klanten.

Rob Boxelaar
Wagenparkbeheerder en Accountmanager

Sinds 2020 werk ik bij Fleet Control Nederland als Wagenparkbeheerder en Accountmanager.

Ik houd van aanpakken en geloof er sterk in dat focus en pro-activiteit je brengt waar je wilt komen. Ik wil altijd het beste voor mijn klanten en collega’s en word blij wanneer je aan het einde van een dag tegen elkaar kunt zeggen: “Dit hebben we samen top geregeld.”.

Je mag me voor alles op het gebied van productkennis en -sales benaderen en ik ben gespecialiseerd in het thema elektrisch rijden.

Mijn levensmotto is balans & focus, ben gepassioneerd van auto’s en sporten is mijn uitlaatklep. In mijn vrije tijd vind je me dan ook vaak in de Crossfitbox op de sportschool en lekker buiten.