Fleet Management Systeem

Het spreekwoord “goed gereedschap is het halve werk” is ook van toepassing op het beheren van wagenparken. Fleet Control Nederland werkt al zo’n 20 jaar intensief samen met Martin Lans eigenaar van Lease Management Nederland, leverancier van het FMS-systeem.

Het FMS-systeem is speciaal ontwikkeld voor het beheren en exploiteren van wagenparken. Het maakt hierbij niet uit of het wagenpark in ‘eigen beheer’ wordt geëxploiteerd of via één of meerdere leasemaatschappijen. Het FMS-systeem is flexibel en wordt voor iedere klant op maat ingericht.

De kracht van FMS zit in het feit dat alle data binnen één systeem centraal wordt gemanaged. Dit onder andere met betrekking tot het: registreren van contract- inzetgegevens, verwerken van mutaties, digitale correspondentie op voertuig- en berijderniveau, inlezen en verwerken van facturen tot het aanmaken van uitgebreide rapportages. Via FMS wordt alle voertuigen gedurende hun looptijd gemonitord en gemanaged. Dit niet alleen op bedrijfsniveau maar ook per businessunit, kostenplaats en kenteken.

Fleet Control Nederland werkt met FMS om de wagenparken van haar klanten te beheren. Indien u zelf een wagenparkbeheerder heeft kan het FMS-systeem u ook, on-line,  ter beschikking worden gesteld met een uitgebreide back-up ondersteuning.

Meer weten? Neem contact met ons op.