Passende oplossingen

Fleet Control Nederland is u graag van dienst op het gebied van wagenparkbeheer. Wij zijn een snel groeiend bedrijf dat een hoge kwaliteit en snelle service erg belangrijk vindt. Vandaar dat wij het beheer van uw voertuigen zo goed mogelijk proberen af te stemmen op uw wensen. Zo bespreken wij vooraf uitvoerig met onze opdrachtgevers hoe wij de diensten zullen invullen. Er zijn immers bedrijven die graag voortdurend op de hoogte gehouden willen worden over het voertuigenbeheer, maar er zijn ook organisaties, die zo min mogelijk omkijken willen hebben naar de beheerder van hun voertuigen. Voor ieder type organisatie kunnen wij daarom, passende oplossingen realiseren.

Kwaliteit voor een lage prijs

Daarnaast maken wij gebruik van handige ICT- toepassingen en werken wij louter met gediplomeerde medewerkers, zodat wij de hoge kwaliteit op het gebied van voertuigenbeheer kunnen blijven vasthouden. Bovendien merkt u in onze prijzen, vrijwel niets van onze hoge kwaliteit en klantgerichte service. De prijs die u aan ons betaalt voor het voertuigenbeheer zal u ongetwijfeld verbazen in positieve zin.

Correct en consistent

Het maakt voor ons weinig verschil of u de voertuigen koopt of leased. Wij kunnen met iedere partij overweg en kunnen er voor zorgen dat de contracten en de administratie van uw voertuigen correct en consistent worden beheerd. Wij werken dan ook voor verschillende soorten bedrijven. Van transportorganisaties tot zakelijke dienstverleners, iedere organisatie is bij ons welkom voor het uitbesteden van het voertuigenbeheer.

Bel of mail ons direct

U doet er verstandig aan om eens vrijblijvend te informeren naar onze dienstverlening. Onze specialisten kunnen u exact vertellen wat u kunt besparen door het voertuigenbeheer aan ons bedrijf uit te besteden. Wij kunnen u adviseren over de meest geschikte oplossingen en het voertuigenbeheer uitvoeren zoals u dat wilt. Bel of mail ons direct en maak snel een afspraak.