Op zoek naar goed fleetmanagementProfessioneel Wagenparkbeheer

Voor professioneel Wagenparkbeheer kunnen bedrijven uit diverse branches al vele jaren terecht bij Fleet Control Nederland. Bij onze organisatie is alle capaciteit en kennis aanwezig om uw wagenpark optimaal te managen. In overleg met de klant wordt de samenwerking en de uit te voeren activiteiten, gedetailleerd uitgewerkt en beschreven.

Uiteenlopende opdrachtgevers

In de 20 jaar, die wij inmiddels actief zijn op het gebied van Fleetmanagement, hebben wij voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers mogen werken. Voor een groot deel van deze opdrachtgevers, werken wij nog steeds en blijven dit uitbouwen naar een optimaal beheer van het wagenpark. De werkzaamheden variëren zoals gezegd per bedrijf. Hierdoor kunt u zelf aangeven welke onderdelen u door ons wilt laten beheren en u zelf wilt blijven doen.

Outsourcing operationeel beheer

Het wagenpark is, naast gebouwen, automatisering en personeel vaak de grootste kostenpost van een organisatie. Toch krijgt Fleetmanagement bij veel bedrijven weinig aandacht en wordt “het” er maar bij gedaan. Wanneer een bedrijf ook aandacht geeft aan het wagenparkbeheer zijn er vele kosten te besparen. Dit vraagt echter wel om kennis van de materie en een goed wagenparkbeheersysteem om het wagenpark te kunnen managen.

De laatste jaren besluiten steeds meer bedrijven het beheer van het wagenpark over te dragen aan gespecialiseerde bedrijven. Hiermee heeft men de handen vrij zich te concentreren op de kernactiviteiten, behoudt men de regiefunctie en hoeven er geen mensen vrij gemaakt te worden voor het beheer van het wagenpark.

Fleet Control Nederland is uw partner.

Doordat onze organisatie alle kennis en middelen al in huis heeft, is het voor u zeer rendabel om het Fleetmanagement aan onze professionals over te laten. Wij zijn in staat uw wagenpark efficiënt en kostenbesparend te exploiteren, zonder dat u hiervoor zelf capaciteit hoeft in te zetten of in dure systemen te investeren. Wilt u meer weten over onze diensten, neem dan contact met ons op. Wij maken graag een afspraak met u en kijken graag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.