Eigen beheer wagenpark

Bij wagenparkbeheer is het belangrijk goed inzicht te hebben in de kosten en exploitatie van alle voertuigen. Een wagenpark in eigen beheer geeft ten opzichte van leasing meer flexibiliteit en lagere kosten maar brengt wel een administratie en factuurstroom met zich mee. Dit vraagt kennis, een goed wagenparkbeheer systeem en capaciteit van uw eigen medewerkers.

Fleet Control Nederland, gespecialiseerd in wagenparkbeheer, ondersteunt bedrijven hierbij.

Wij nemen alle operationele werkzaamheden, administratie en factuurstroom van u over en exploiteren uw wagenpark conform uw wensen en behoeften.

U betaalt maandelijks, op basis van looptijd en kilometrage, een voorschottarief bestaande uit de vaste kostencomponenten. Tijdens de looptijd exploiteren we uw voertuigen kritisch en worden alle facturen door ons beoordeeld, verwerkt en bij akkoord betaalbaar gesteld.
Zodra het voertuig uit het park gaat verrekenen we het verschilt tussen de geprognotiseerde- en werkelijke kosten. Zo betaalt u altijd de werkelijke exploitatiekosten.

Wagenparkbeheer

Als ondernemer voert u de regie en Fleet Control Nederland verzorgt de uitvoering

De voordelen op een rij:

  • up-to-date inzicht in alle kosten per voertuig
  • factuurstroom via Fleet Control Nederland
  • operationele werkzaamheden via Fleet Control Nederland, ondernemer voert regie
  • rapportages met betrekking tot status en voortgang wagenpark
  • wagenparkkosten eenvoudig te budgetteren en te begroten.
  • autokosten op basis van werkelijke kosten
  • besparing op totale wagenparkkosten
  • helpdesk ter beschikking voor berijders en leveranciers
  • advies met betrekking tot wagenparkbeleid

Wie zijn wij?

In 2005 is Fleet Control Nederland opgericht. Wij zijn een flexibele organisatie, die is gespecialiseerd in het beheer van wagenparken. Ook ondersteunen we fleetowners en transportondernemers bij door middel van wagenparkbeheer.

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring weten we precies waar u behoefte aan heeft. Daardoor kunnen we u als klant optimaal van dienst zijn en u helder en passend advies geven. Daarnaast zijn wij als onderneming onafhankelijk en niet gebonden aan een partij of automerk. Op die manier geven we u altijd eerlijk advies en denken we graag met u mee. Uw belang is ons enige belang!

Met deze vorm van wagenparkbeheer nemen wij u alle werkzaamheden uit handen, blijft u flexibel met uw wagenpark en wordt het wagenpark tegen de laagst mogelijke kosten geëxploiteerd.

Zorg uit handen? Neem vrijblijvend contact met ons op.